Kompany: "Anderlecht maakt weinig kans tegen Bayern"

MAANDAG, 25 FEBRUARI 2008, 13:00 - andy
Anderlecht-Online No Image Found

Vincent Kompany speelde gisteren met Hamburg 1-1 gelijk tegen Bayern München. De ex-Anderlechtspeler geeft paars-wit echter weinig kansen om door te stoten: "De kans dat Anderlecht doorgaat is klein."


Enkele jaren geleden speelde Kompany nog met Anderlecht tegen Bayern in de Champions League. Paars-wit speelde toen 1-1 thuis en verloor in München nipt met 1-0. "Nu zijn ze veel sterker dan toen. Bayern München heeft weer een Europese topploeg."

"Anderlecht moet met minstens 1-0 naar München komen of ze mogen het vergeten. Ze hebben zo'n brede kern. Je hebt je 70 minuten kapot gelopen en dan brengen ze ineens Ribéry in. Dat is dodelijk."

Of hij misschien nog enkele tactische tips kan meegeven? "Anderlecht moet super-compact spelen, dat is de enige manier om te winnen. Ze zijn zo gevaarlijk in de omschakeling. En je moet hopen dat een van je spitsen een wonderdag heeft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.