Pareja: "Ik zit hier goed bij Anderlecht"

MAANDAG, 25 FEBRUARI 2008, 19:36 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Pareja heeft de voorbije weken zijn rentree gemaakte na een lange blessure. Hij liet direct merken wie de leider is in de defensie en voorlopig denkt de Argentijn nog niet aan andere clubs.


"Ik heb alleen maar Anderlecht in mijn hoofd", vertelt Pareja. "Het is normaal dat er na een goed seizoen interesse komt uit grotere competities, maar ik zit hier goed. Ik wil hier niet zomaar vertrekken zonder iets moois achter te laten. Maar als er toch een competitie is waar ik van droom is het de Spaanse, aangezien die het beste past voor een speler van mijn profiel."

De Argentijnse nationale ploeg is uiteraard ook een droom voor de verdediger. "Maar er zijn zo veel goede Argentijnen die in Italië of Spanje spelen", zegt de verdediger. "Daar gaat veel meer aandacht naar. Naar de Belgische competitie kijkt de bondscoach niet echt. Wie weet komt er nu wel aandacht voor ons als we zo blijven verder spelen, en een mooie reeks kunnen neerzetten."

Pareja zit nu al anderhalf jaar in België, een hele aanpassing tegenover zijn thuisland. "Er zijn wel meerdere zaken aan Argentinië die ik mis, dat is normaal. De eerste zes maanden viel dat goed mee, omdat alles hier nieuw was. Nu ik hier alles gewoon ben geworden, heb ik er wat meer last van dan vroeger. Wat ik nog het meeste mis aan Argentinië zijn mijn familie en vrienden. Gelukkig komen ze vrij regelmatig naar België", besluit Pareja.

Het volledige interview kan je hier lezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.