Hassan: "Niet uitgesloten dat ik blijf"

DINSDAG, 26 FEBRUARI 2008, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Eerst zijn late terugkeer en dit weekend een penaltymisser, Ahmed Hassan blijft voer voor discussie leveren. "Ik ben geen machine waar plots goed voetbal uitkomt", zo zegt hij vandaag.


"Iedereen gaat er maar vanuit dat ik het verschil zal maken. Ik moet hier voor spektakel en goals zorgen, maar alleen gaat dat niet", aldus Hassan vandaag in de kranten. "Ik moet me nog aanpassen aan de nieuwe spelers. Vergeet ook niet dat ik tien dagen niet heb kunnen trainen."

Nu het ook zonder Hassan goed draait, lijkt Anderlecht zijn aflopend contract niet persé te willen verlengen. De speler zelf laat echter uitschijnen misschien wel te willen blijven. "Ik heb nog niets beslist over volgend seizoen. Bij Anderlecht blijven is niet uitgesloten." Maar of Anderlecht dat wil? Manager Van Holsbeeck zegt de speler niet zomaar te willen behouden. "Een nieuw contract voor Hassan is nu niet aan de orde. We zullen dat wel bespreken. Of hij zich eerst weer moet bewijzen? Correct."

De Egyptenaar komt ook nog een keer terug op zijn tweede plaats in de Gouden Schoen. "Met alle respect, maar eigenlijk zou België het een eer moeten vinden om mij de Gouden Schoen te geven en niet omgekeerd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.