Reacties op de titel

VRIJDAG, 23 APRIL 2004, 23:24 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Vanzelfsprekend niks dan blije gezichten in het Anderlechtkamp, na het binnenhalen van de 27e landstitel. Enkele reacties op een rijtje...


Hugo Broos (trainer): "Ik had het niet meer verwacht, maar als Moeskroen in de 89e minuut scoort, is dat ook goed, hé. Maar ik geef toe dat ik dacht dat we het zaterdag zelf zouden moeten doen in Lier. Zaterdag willen we zelf nog wel winnen en goed spelen." Feest zaterdag, wilde 927 Live weten? "Daar mag je 200 procent zeker van zijn. Ik geef er een goeie lap op."

Roger Vanden Stock (voorzitter): "Ik ben net terug van Cyprus en zag dus alleen de 2e helft. Maar allez, we zijn kampioen, hé. Ik ben opgelucht. Zaterdag gaan we een heel groot feest vieren en volgend seizoen doen we het misschien nog beter dan dit jaar."

Yves Vanderhaeghe (middenvelder): "We zijn de verdiende kampioen, al is het vreemd om de titel op zo'n manier te vieren. Met nieuwjaar hadden we een grote voorsprong, jammer dat we af en toe nog een puntje verloren. Maar al bij al is die titel geen verrassing."

Olivier Deschacht (verdediger): "Het is een mooi seizoen geweest. We speelden een knappe heenronde, erna was het iets minder, maar dat ben ik nu al vergeten. Het is lang geleden dat een kampioen in België met zo'n voorsprong is geëindigd. Nu willen we de supporters nog verwennen, want we hebben hen de laatste weken wat in de steek gelaten. Om 23u ga ik slapen. Ik wil goed uitgerust zijn voor zaterdag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.