12.500 € voor kampioenenfeest

VRIJDAG, 23 APRIL 2004, 23:47 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond zal er een scherm van 18 vierkante meter opgesteld worden aan parking 2, aan het Astridpark. Het belooft een gigantisch feest te worden.

"We wilden een geste doen naar de suporters toe", leggen Stéphane Boillat en Didier Desmet, de organisators van de avond.
"De plaats is gewoon perfect, er kan heel veel volk komen zonder echt overlast te bezorgen, wat zeer belangrijk is. We werken ook heel goed samen met de ordetroepen om alles in goede banen te loodsen."
Er zullen 11 standen aanwezig zijn (voedsel als drank), evenals een stand van de Fan shop die een speciale Anderlecht-kampioen collectie zal verkopen.
Er zal ook een podium geïnstalleerd worden waarop de spelers de aanwezige suports zullen toespreken na hun terugkeer uit Lierse. Er zal ook een DJ aanwezig zijn om voor ambiance te zorgen en enkele grote parkings zullen opengesteld worden. Dit ganse feest kost Anderlecht 12.500 €. Gelieve wel op te letten voor het bloementapijt op de "place de Linde" en Bengaals vuurwerk is verboden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.