Anderlecht zonder moeite naar halve finale

WOENSDAG, 27 FEBRUARI 2008, 22:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht stoot zoals verwacht door in de Beker van België. Het speelde op het veld van Dender 1-1 gelijk. In de halve finale ontmoet paars-wit Germinal Beerschot dat Roeselare uitschakelde.


Anderlecht begon met enkele basisspelers op de bank, op het veld stonden onder andere Proto en Iakovenko. De wedstrijd was in feite snel gespeeld: al na 17 minuten trapte Goor de bal in het doel van Malfait: 0-1. Op het einde van de eerste helft kreeg Dender nog de kans gelijk te maken maar De Petter kopte de bal loeihard op de paal.

Dender voetbalde in de tweede helft wel nog goed mee maar had zich al bij het begin van de wedstrijd neergelegd bij de uitschakeling. In de slotfase kwam Dender nog langszij via Zewlakow maar de wedstrijd was toen allang gespeeld. Anderlecht stoot dus al bij al gemakkelijk door in de Beker. De matchen van de halve finale gaan door op 19 maart en 16 april 2008.


Score: 1-1
Doelpunten: 17' B. Goor, 86' M. Zewlakow

Geel: 86' Barbe

Dender: Dieter Malfait, Timothy Derijck, Johan Gerets, Younous Oumouri, Steve Barbé, Steven De Petter (57' Tom Peeters), Wouter Degroote, Frederik Vanderbiest, Sebastien Dufoor (41' Norman Sylla), Henri Munyaneza (46' Fransisco 'Paco' Sanchez Davolio), Marcin Zewlakow,
Anderlecht: Silvio Proto, Mark De Man, Guillaume Gillet, Roland Juhasz, Jelle Van Damme, Lucas Biglia (43' Bakary Sare), Mbark Boussoufa, Bart Goor, Ahmed Hassan, Oleksandr 'Sacha' Iakovenko (62' Thomas Chatelle), Serhat Akin

Toeschouwers: 3900
Scheidsrechter: Claude Bourdhouxe



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.