Blessurenieuws

VRIJDAG, 29 FEBRUARI 2008, 15:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia kreeg tegen Dender een trap op de bil en liep een bloeduitstorting op. De uitslag van de echo die hij onderging was niet slecht, maar trainen is nog niet mogelijk voor de Argentijn.


Jan Polak sukkelt nog steeds met buikgriep en hield het vandaag bij een looptraining. Serhat Akin is zeer twijfelachtig voor de match van zondag. De spits kreeg een trap op de kuit en moet nog een echo ondergaan. Oleksandr Iakovenko liep tegen Dender een bloeduitstorting op aan de quadriceps en kon nog niet met de groep trainen.

De echo die Marcin Wasilewski onderging toonde aan dat er nog wat vocht zat rond de mediale band, maar de blessure evolueert positief. De Pool trainde vandaag twee keer. Mbo Mpenza is zeker out voor de wedstrijd tegen Genk. Hij sukkelt nog steeds met een verstuiking van de knie, maar een NMR toonde aan dat er geen verdere meniscus- en ligamentsletsels zijn

Olivier Deschacht (knie) traint, maar neemt nog niet deel aan de matchvormen. Ook Nicolas Frutos (kuit) traint weer, zonder bal weliswaar. Jonathan Legear (dij) zet zijn revalidatie verder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.