VDB:"Ik heb schrik dat het te snel gaat"

ZATERDAG, 24 APRIL 2004, 10:40 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Aimé Antheunis heeft de 16-jarige Anderlecht-verdediger Anthony Vanden Borre opgeroepen. Dat is niet helemaal naar de zin van Anderlecht-trainer Hugo Broos. Ook Vanden Borre zelf vindt dat zijn selectie te snel komt.


Anthony Vanden Borre: "Dit is een hele grote verrassing voor mij. Het gaat snel, na een paar wedstrijden in de eerste ploeg van Anderlecht. Ik heb schrik dat het iets te snel gaat. Ik hoop er niet echt op om te spelen. Erbij horen is al een hele grote eer voor mij."

Hugo Broos: "Normaal is de nationale ploeg het eindstation en nu is hij erbij na vier matchen in eerste klasse. Hij speelde nog nooit op het hoogste niveau. Wat als het misloopt? Dan zit Anderlecht met een serieus probleem en is er meer slecht dan goed gedaan. Kompany kan om met die heisa, al wordt het nu ook te veel voor hem. Maar ik vrees dat Anthony het daar moeilijker mee krijgt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.