10.000 supporters voor blijde intrede van RSCA-spelers

ZONDAG, 25 APRIL 2004, 12:16 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Als ware helden werden de Anderlecht-spelers door hun supporters ontvangen. Volgens de politie stonden een kleine 10.000 mensen de spelers op te wachten.


Vele stonden al uren op voorhand klaar om het blijde intrede vanop de eerste rij mee te maken. Rond 22.00 uur kwam de bus met de spelers aan in het Constant Vanden Stock stadion. "Er staat hier heel veel volk", zei Voorzitter Vanden Stock nog. "Ik heb er wel wat schrik voor."

Een klein kwartiertje later kreeg dan iedereen waar ze zolang hebben op moeten wachten. Heel de Anderlecht-kern in het paars gekleed trok het poduim op met elk een fles champagne in de hand, om die leeg te spuiten over het publiek. "Het is ongelofelijk dat ik dit mag meemaken", zei de jonge Deschacht. "Hopelijk is dit niet de laatste keer. Ik krijg er echt kippevel van, onbeschrijfelijk. Aruna is de grote sfeermaker, hopelijk blijft hij ook volgend seizoen bij ons". En daarmee was meteen ook de toon gezet voor een onvergetelijk kampioenenfeest dat nog tot in de vroege uurtjes zal duren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.