Broos wil versterkingen

MAANDAG, 26 APRIL 2004, 09:37 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Hugo Broos heeft zijn eerste titel als Anderlecht-trainer op zak, maar denkt nu al aan de volgende. "Er moet zeker versterking komen", zegt Broos.


"Het bestuur mag niet denken dat we met deze groep de hogere ambities kunnen waarmaken. De enorme concurrentie was in de heenronde onze troef. Dat en de enorme voorsprong heeft ons na nieuwjaar parten gespeeld."
"De mogelijkheden zijn heel wat minder dan vroeger. Maar ik voel ook bij het bestuur dat ze iets willen doen. Mbo Mpenza is één van de prioriteiten maar financieel zijn er grenzen."

Hugo Broos weerlegt ook de stelling dat Anderlecht het nieuwe Ajax geworden is.
"Kompany en Vanden Borre: dat is uniek. Daar moeten we de volgende 2 jaar niet echt op hopen", is Broos categoriek.
"Jeugd, jeugd, allemaal goed en wel, maar je kan niet alles hebben. Daarmee bedoel ik: resultaten. Als we de kern kunnen samenhouden en er gericht wat bijkomt, kunnen we iets moois opbouwen. Ik verwacht trouwens veel van Junior."

En wat met Pär Zetterberg? "Dat zal van hem afhangen. Hij had makkelijk zijn ongenoegen kunnen laten blijken. Maar hij heeft de boel niet belazerd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.