Van Holsbeeck: "Europese campagne geslaagd"

VRIJDAG, 7 MAART 2008, 15:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck maakte een nuchtere analyse na de zware nederlaag tegen Bayern München. "Onze Europese campagne is geslaagd", aldus de manager die niet in zak en as zat na de pandoering.


"We hebben laten zien dat Anderlecht nog meetelt op het Europese toneel. Ja, ook vandaag. We hebben tegen een ploeg gespeeld die bulkt van het talent. Maar tot de uitsluiting van Wasilewski en de 0-2 vond ik ons goed meevoetballen", zegt Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "En dan zie je dat ook wij ons niveau kunnen optrekken. Conclusie is dat wij veel meer van dergelijke wedstrijden nodig hebben."

"Het voetbal dat Bayern bracht was zowat van een andere planeet. Hun technisch vermogen is enorm, er wordt haast iedere keer perfect ingespeeld en er is ontzettend veel beweging rond de bal."

"Na Bordeaux was er euforie en gingen we drie dagen later de boot in op Zulte-Waregem. Nu hebben we een pandoering gekregen maar beseft ook iedereen dat we in de competitie en de Belgische beker ons seizoen moeten goedmaken."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.