Aruna, Vanden Borre, Kompany en Jestrovic over hun carrière

MAANDAG, 26 APRIL 2004, 09:41 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Aruna, Vanden Borre, Kompany en Jestrovic behoren tot de meest gewilde spelers van Anderlecht. Na het behalen van de titel spreken zij over hun carrière en wat ze in de toekomst willen doen...

Een jaar geleden was het 1e elftal een verre droom. Nu heeft Vincent Kompany zijn eerste kampioenstitel op zak.
"Voor eens en altijd: ja, ik speel ook volgend seizoen nog bij Anderlecht", zegt Kompany.
"Ik wil eerst mijn studies afmaken. Misschien haal ik mijn diploma via de middenjury. Soms voel ik me vermoeider dan andere spelers door de combinatie met school."

Ook Anthony Vanden Borre voelt zich in zijn sas bij Anderlecht. "Maar het komt er nu op aan veel bij te leren. Geef me daarom maar een paar jaar Anderlecht om volledig te bewijzen."

Heeft Nenad Jestrovic zijn eerste en meteen zijn laatste titel gevierd met Anderlecht? "Als een opportuniteit zich voordoet, weet je maar nooit."
"Voetbal is business. Besiktas biedt me een mooi contract voor drie jaar en ik kan er dubbel zoveel verdienen als bij Anderlecht", zegt Jestrovic.
Besiktas doet wellicht deze week nog een tweede bod op de Servische spits.

Ook Gouden Schoen Aruna blijft wellicht een jaartje extra. "Ik ben zeker nog niet verzadigd. De tweede ronde van de Champions League halen is de grootste uitdaging. Ook voor mij", zegt Aruna.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.