Blessurenieuws

MAANDAG, 10 MAART 2008, 17:24 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De ziekenboeg loopt weer aardig vol. Nicolas Pareja is alvast out voor de terugwedstrijd tegen Bayern. Een echo heeft uitgewezen dat de Argentijnse verdediger een scheurtje opliep aan de meniscus.


Pareja ondergaat deze week verdere onderzoeken om te zien of een operatie noodzakelijk is. Bovendien heeft hij ook al een tijdje last van een microstressfactuur aan de voet.

Ook Thomas Chatelle zal er niet bij zijn tegen Bayern. De middenvelder sukkelt met een letsel aan de adductoren en de buikspieren. Hij kreeg een inspuiting en is out tot donderdag. Marcin Wasilewski reist ook niet mee, want de Pool is geschorst en heeft overigens opnieuw last van de mediale band van de knie.

Jan Polak kreeg een trap op de dij en trainde maandag niet. Hij ondergaat vanmiddag een echo. Mbark Boussoufa kreeg een trap op zijn teen. Er zit nog wat bloed onder de nagel waardoor hij zich vandaag beperkte tot fietsen. Serhat Akin (contractuur) ging vandaag lopen.

Jonathan Legear (ontsteking dij) en Mbo Mpenza (verstuiking knie) revalideren verder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.