Selectie: Anderlecht - Germinal Beerschot

DINSDAG, 18 MAART 2008, 19:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs heeft vandaag een 18-koppige selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Germinal Beerschot. In die selectie vinden we onder meer Legear terug. "In principe is hij fit", zegt Jacobs.


"Ik zeg in principe omdat hij tegen Bordeaux ook helemaal fit werd verklaard, en toch kreeg hij een reactie aan zijn blessure. Maar hij traint nu toch al een week voluit, en zijn blessure spookt niet meer rond in zijn hoofd. Normaalgezien is hij er volledig van verlost", aldus de coach.

Ook Nicolas Frutos is weer inzetbaar. "De volle 90 minuten is echter wel wat veel denk ik. Soms zijn spelers zo blij om terug te kunnen spelen dat ze zich mentaal overschatten. Er kan altijd weer een dipje optreden, en daar moeten wij voor opletten. Maar hij is sowieso fit", stelt Jacobs gerust.

Selectie: Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Pieroni, Polak, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Bruzzese.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.