Hassan wil fans laatste keer bedanken

VRIJDAG, 2 MEI 2008, 12:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan viert vandaag zijn 33e verjaardag en morgen speelt hij tegen Club Brugge voor het laatst (tenzij er testmatchen komen) in het Vanden Stock-stadion. Zelf wil hij het publiek nog eens verwennen.


"Ik heb echt zin om te spelen", zegt Hassan in Het Laatste Nieuws. "In zo'n match kun je mijn ervaring wel gebruiken. Ik denk trouwens dat wij beter zijn dan Club. Wij zijn de beste ploeg van de terugronde", klinkt Hassan zelfverzekerd.

De Egyptenaar wil de supporters in de topper nog eens laten genieten van zijn kunstjes. "De fans hebben mij altijd geweldig gesteund. Die wil ik nog een laatste keer bedanken. Ik wil het Vanden Stock-stadion verlaten zoals ik er binnen ben gekomen: langs de grote poort."

"Ik vind dat ik hier een spoor heb achtergelaten. Die twee jaar zijn de beste uit mijn carrière geweest. Ik heb veel gewonnen: de titel, twee keer de Supercup én de Africa Cup. Nu heb ik nog twee doelen: de tweede plaats en de beker winnen", zegt Hassan.

"Zaterdag zullen veel momenten uit de afgelopen twee jaar door mijn hoofd schieten", vertelt Hassan. "Deze periode is voor mij onvergetelijk. Ik heb van niks spijt. Ook niet dat ik de Gouden Schoen dit jaar niet heb gewonnen. Wat ik na mijn carrière ga doen? Wellicht word ik trainer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.