Jacobs: "Club wil absoluut met mij verder"

VRIJDAG, 2 MEI 2008, 16:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Anderlecht blijven, maar als het alleen van Jacobs afhing, dan was hij na dit seizoen gewoon opnieuw T2 geworden. Dat zegt de coach in La Dernière Heure.


"Ik heb in februari-maart de club laten weten dat ik graag opnieuw assistent wou worden om de continuïteit van de sportieve lijn te garanderen", vertelt Jacobs. "Het is de beste manier om een zekere stabiliteit te garanderen. En als de club contact heeft opgenomen met Louis van Gaal en Sef Vergoossen dan was dat op mijn aanraden. Maar de club wil absoluut met mij verder. Er zijn enkel nog een paar kleine details die moeten geregeld worden."

Technisch directeur worden interesseert Jacobs niet. "Ten eerste ben ik een man van het veld en ten tweede zijn er bepaalde aspecten van de job waar ik me niet echt in thuis voel zoals de financiële kant van de transfers. Je bent nu eenmaal commercieel aangelegd of je bent het niet. Ik heb dat niet in mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.