Selectie: Anderlecht - Club Brugge

VRIJDAG, 2 MEI 2008, 17:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs heeft een 21-koppige kern geselecteerd voor de topper tegen Club Brugge. Ahmed Hassan die een tijd out was met een ribblessure en Mbark Boussoufa zijn opnieuw van de partij.


"Het feit dat Hassan tien dagen niet heeft kunnen trainen, was vooral in het begin van de week te merken", aldus Jacobs. "Ik ben wel onder de indruk van de fysieke prestaties van onze Egyptenaar. Ondanks zijn leeftijd klaagt hij weinig of nooit over vermoeidheid."

Boussoufa heeft last van de heup, maar maakt wel deel uit van de kern. "Boussoufa is in staat om een wedstrijd te starten", zegt Jacobs. "Ik hoop alleen dat we geen schrik zullen moeten hebben dat de blessure erger wordt. Anders zou het seizoen wel eens afgelopen kunnen zijn voor Mbark."

Selectie: Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Hassan, Iakovenko, Juhasz, Legear, Mpenza, Pareja, Pieroni, Polak, Proto, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.