Juhasz: "We starten simpelweg als favoriet"

ZATERDAG, 3 MEI 2008, 14:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Doordat hij geschorst is zal Roland Juhasz er in de bekerfinale tegen Gent niet bij zijn. Toch wil de Hongaar absoluut een prijs pakken op het veld. "We klaren gewoon de klus", klinkt het.


"In feite wordt de wedstrijd tegen Brugge benaderd zoals elke andere wedstrijd. Uiteraard ligt de inzet wel hoog met de tweede plaats en de Champions League. We blikken met vertrouwen vooruit want we kwamen in de terugronde sterk voor de dag en leven met een goed gevoel naar de wedstrijd toe", zegt Juhasz in Het Nieuwsblad.

"De vermoeidheid begint uiteraard wel een rol te spelen. Zelf zit ik intussen aan meer dan 50 wedstrijden omdat ik ook door de nationale ploeg druk gesolliciteerd werd. Toch denk ik niet dat vermoeidheid ons in de topper parten zal spelen."

"Tegen Brugge starten we simpelweg als favoriet. Ik verwacht een fysieke match met veel duels, maar in een thuispartij kunnen we toch rekenen op onze fans om ons over de streep te trekken. Zaterdagavond klaren we gewoon de klus", aldus Juhasz.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.