Losada wil vakantie uitstellen voor transfer

DINSDAG, 6 MEI 2008, 10:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hernan Losada reageert gevleid op de interesse van Anderlecht. "Anderlecht is een grote club. Als zo'n club interesse toont, doet mij dat plezier", aldus Losada in GvA. Zijn vader, die ook zijn manager is, sprak al met Anderlecht.


Normaal gezien vertrekt Losada volgende week, na de laatste competitiematch, terug naar zijn vaderland voor vakantie. Om een contract bij Anderlecht te tekenen, wil hij desnoods nog wel wat langer in ons land blijven. "Als het nodig blijkt, kan ik dat vertrek altijd even uitstellen."

In Het Nieuwsblad zegt Losada graag naar een club als Anderlecht te willen. "Een transfer naar Anderlecht zou een goede stap in mijn carrière zijn. Ik word deze week ook 26 en dat lijkt me de ideale leeftijd voor een stap hogerop", aldus de Beerschotspeler.

Bij Anderlecht moet hij de opvolger worden van Biglia, wiens vertrek steeds waarschijnlijker wordt. Toch ziet Losada zich eerder als een type-Hassan, "maar eigenlijk kan ik overal op het middenveld spelen: links, rechts, achter de spitsen, ..." Concreet kan dit dus betekenen dat hij de offensieve punt wordt in een driehoek met Polak en Gillet.

Aimé Antheunis, in het verleden trainer van Anderlecht en nu werkzaam bij Germinal Beerschot, ziet in Losada een goede versterking voor paars-wit. "Hij is gegoten voor Anderlecht. Hij is technisch sterk en polyvalent. Een middenvelder met zo'n rendement zie je niet veel. "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.