Roger Vanden Stock praat over de dood van Constant

WOENSDAG, 7 MEI 2008, 13:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock moest vorige maand afscheid nemen van zijn vader Constant Vanden Stock. "Wanneer je iemand dierbaar als je vader verliest dan doet dat altijd veel verdriet", vertelt hij.


"Mijn vader was echter al een lange tijd ziek en dat hij nu is heengegaan zonder dat hij nog verder moest lijden, is voor hem en voor ons wellicht het beste", zegt Vanden Stock in Het Nieuwsblad. "Ik heb heel veel steun gekregen. Ook van de Anderlecht-supporters. Toen ze mijn vader voor de match tegen Sint-Truiden geëerd hebben met spandoeken, moest ik onze supporters gaan bedanken. Dat was fantastisch. Mijn vader is 93 jaar geworden. Hij heeft het hoogste bereikt in zijn leven."

"Ik zal zijn manier van denken en de manier waarop hij problemen aanpakte, nooit vergeten. Zijn motto was : als het goed gaat, gaat het nooit zo goed als je denkt en als het slecht gaat, gaat het nooit zo slecht als je denkt", aldus de voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.