Vlcek: "Gekomen om Champions League te spelen"

DONDERDAG, 8 MEI 2008, 12:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Stanislav Vlcek hoopt komende zaterdag de tweede plaats veilig te stellen. "Ik hoop dat we in Mons een punt pakken, want dat zal ons toelaten de CL-voorronde te spelen", blikt de Tsjech vooruit.


"Het is vooral voor die competitie dat ik naar Anderlecht ben gekomen", zegt Vlcek in SudPresse. "Ik heb de Champions League ook gespeeld met Slavia Praag en eens je ervan hebt geproefd wil je niks anders meer."

Over het niveau van onze competitie is Vlcek best nog te spreken. Hij had het lager verwacht. "Net als in Tsjechië zijn er drie grote clubs die strijden om de eerste plaatsen. Daarna komen pas de andere teams. In Tsjechië is het verschil tussen de top drie en de rest nog groter."

Met zijn goede prestaties van de afgelopen weken, droomt hij ook nog stilletjes van het EK voetbal. "Ik hoop echt dat ik erbij zal zijn. Maar op dit moment weet ik nog niet meer", aldus Vlcek. "Als ik geselecteerd ben zal ik voor één keer met veel plezier een kruis maken over mijn vakantieplannen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.