Unibet-topman over Anderlecht - Sint-Truiden

DONDERDAG, 8 MEI 2008, 17:43 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Dieter Vanlerberghe, hoofd van de bookmakerdivisie van Unibet, zag in Azië vreemde gokbewegingen rond Anderlecht - Sint-Truiden, maar daar heeft de topman een logische verklaring voor.


"In Europa zijn er geen verdachte bedragen ingezet op Anderlecht-Sint-Truiden", zegt Vanlerberghe in Het Nieuwsblad. "Bij de Europese bookmakers was die wedstrijd niet interessant. Op de Aziatische markt heb ik wel verschuivingen van de winstquoteringen gezien die wezen op hoge inzetten. Maar daar viel wél aanzienlijk meer te winnen voor wie hoog inzette op een ruime winst van Anderlecht."

"In Azië wordt sowieso op allerlei wedstrijden uit Europa gegokt en clubs als Anderlecht zijn klassiekers", weet Vanlerberghe. "Het is niet zo onlogisch om te denken dat Anderlecht ruim zou winnen van Sint-Truiden. Er was immers een groot verschil in motivatie. Anderlecht vocht voor de tweede plaats, terwijl Sint-Truiden zo goed als zeker was van degradatie."

"Ik heb inderdaad gemerkt dat er in Azië veel werd ingezet, maar als u me vraagt of dat abnormaal is, zeg ik neen", aldus de topman van Unibet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.