Pieroni hoopt dat hij bij Anderlecht mag blijven

VRIJDAG, 9 MEI 2008, 14:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is nog steeds niet zeker of Luigi Pieroni bij Anderlecht blijft. De speler zelf wil alvast niks liever. "Ik speel hier samen met vrienden", aldus de spits die nog steeds eigendom is van FC Nantes.


In een terugkeer heeft Pieroni geen zin. "Nantes wil mij niet meer en ik heb zelf ook niet echt zin om er terug te keren", zo vertelt hij vandaag in La Dernière Heure. "Ik kan natuurlijk niets uitsluiten want ik lig er nog onder contract tot 2010, maar mijn objectieven liggen bij Anderlecht. Ik voel me hier heel goed."

De manager van Pieroni bespreekt de situatie volgende week met Nantes. Het Anderlechtbestuur heeft ook nog geen beslissing genomen of het de optie, die loopt tot halverwege juni, wil lichten.

"Een paar weken geleden kon ik door de onzekerheid rond mijn toekomst niet vrijuit spelen", aldus Pieroni. "Dankzij mijn ploegmaats ben ik daarin anders geworden. Als ik nu inval, dan probeer ik gewoon plezier te hebben op het veld. Het is de beste manier om mijn niveau terug te vinden. Want ik ben niet tevreden met wat ik hier gedurende vier maanden heb getoond. Ik kan en moet veel beter doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.