Sommige spelers wacht drukke zomer

VRIJDAG, 9 MEI 2008, 14:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tussen 23 mei en 24 juni mogen de Anderlechtspelers genieten van een verdiende vakantie. Niet alle spelers zullen evenwel op het strand kunnen gaan liggen. Voor sommigen wacht het nationale elftal.


Marcin Wasilewski is door de Poolse bondscoach geselecteerd voor Euro 2008 en moet zich op 19 mei melden. Diezelfde dag worden ook Jan Polak, Stanislav Vlcek en Daniel Zitka in hun vaderland verwacht om mee op stage te trekken met de Tsjechische nationale ploeg. Of ze ook effectief de EK-selectie halen, is nog niet bekend.

Lucas Biglia kreeg dan weer een uitnodiging voor de Argentijnse Olympische ploeg. Op 20 mei neemt hij deel aan de voorbereiding op de Olympische Spelen. De Belgische bondscoach De Sart heeft nog geen selectie gemaakt voor de Olympische Spelen, maar naar alle waarschijnlijkheid mogen Guillaume Gillet en Jonathan Legear zich aan een uitnodiging verwachten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.