Jacobs: "Alles nu in eigen handen"

VRIJDAG, 9 MEI 2008, 17:30 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

"We weten wat ons te wachten staat in Bergen", blikt coach Ariël Jacobs vooruit. "Bergen werd voor het seizoen door iedereen getipt als seizoensrevelatie. Nu pas spelen ze op hun niveau", weet Jacobs.


"Momenteel hebben we de tweede plaats vast en we hebben alles nu in eigen handen. Mentaal en fysiek leek het tegen STVV wat minder te gaan, maar tegen Club Brugge was niet veel te merken van vermoeidheid", aldus Jacobs.

Over de bekerfinale tegen Gent wou de coach niet veel kwijt. "We spelen nog twee finales, tegen Bergen en Gent, maar de match tegen Bergen komt nu eerst. Pas dan praten we over Gent. Ik ben al blij dat niemand van de spelers al bezig is met die bekerfinale."

Jacobs kwam ook nog even terug op het overlijden van François Sterchele. "De hele spelersgroep was enorm aangeslagen door het nieuws. Ook vandaag was het nog merkbaar. De training van komende dinsdag wordt verplaatst naar 16u, zo krijgen de spelers die dat wensen de kans de begrafenis van Sterchele bij te wonen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.