José Garcia over zijn job als teammanager

ZONDAG, 11 MEI 2008, 17:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

José Cantero Garcia is als teammanager de rechterhand van trainer Ariël Jacobs. "Als teammanager hou ik me bezig met alles wat de eerste ploeg en de beloftenploeg aangaat", legt Garcia uit.


José Garcia werkte één jaar samen met Pierre Leroy en begin dit seizoen nam hij het definitief over. "Ik heb het een paar maanden heel moeilijk gehad", zegt Garcia. "Je moet zo goed als 24u op 24 werken en ik heb ook bijna geen verlofdagen. We zijn altijd bezig. Het heeft me drie, vier maanden gekost vooraleer ik het gewoon was."

De Beker kan de eerste echte trofee worden van Garcia. "Als we zondag de Beker winnen zal dat mijn eerste echte persoonlijke trofee zijn. Als ik die trofee aan iemand moet opdragen, dan is het aan iedereen van de club: de spelers, de technische en medisch staf, maar ook alle personeel van RSC Anderlecht. Ik zou heel blij zijn met de Beker, het zou het bewijs zijn dat we het voorbije jaar goed hebben gewerkt", besluit de teammanager.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.