Hasi zou Vanderhaeghe wel bij Anderlecht willen

MAANDAG, 12 MEI 2008, 10:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi wordt volgend seizoen de assistent-coach van Ariël Jacobs. Ook zijn ex-ploegmaat, Yves Vanderhaeghe, stopt na dit seizoen met voetballen. Beide willen later graag opnieuw samenwerken.


"Roeselare bood me de job van beloftecoach aan", vertelt Vanderhaeghe in de krant De Morgen. "Maar de club twijfelt blijkbaar aan de eventuele samenwerking tussen mij en meneer Geeraerd."

Besnik Hasi weet, in tegenstelling tot Vanderhaeghe, al zeker waar zijn toekomst ligt. En als van hem afhangt, komt hij Vanderhaeghe later weer tegen bij Anderlecht. "Als ze me bij Anderlecht ooit vragen wie ik er graag bij zou hebben als T3, dan staat Yves bovenaan mijn lijstje", verklapt Hasi. Vanderhaeghe: "Allez, merci."

"Ik snap niet dat een club als Roeselare Yves geen kans geeft", vervolgt Hasi. "Ze zouden blij moeten zijn dat ze zo iemand hebben. Yves heeft iets bewezen in het voetbal, gaat altijd door en kan volgens mij spelers beter maken."

Over Anderlecht: "Ik hoop dat Ariël Jacobs lang aanblijft. Ik kan veel van hem leren en wil ook geen stappen overslaan. Ik heb ambitie om hoofdcoach te worden, maar pas over een paar jaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.