Goor: "Beker is het enige dat nog ontbreekt"

MAANDAG, 12 MEI 2008, 17:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voor aanvoerder Bart Goor wordt het zondag tegen AA Gent zijn eerste bekerfinale. Nochtans speelde de 35-jarige middenvelder al voor verschillende topclubs. "Het is heel vreemd", vindt Goor zelf ook.


"Het zou een fantastische toevoeging zijn op mijn carrière", antwoordt Goor op de vraag wat het voor hem zou betekenen om de Beker te winnen. "Eigenlijk is de Beker van België het enige dat ik nog niet heb gewonnen. Ik heb UEFA Cup en CL gespeeld, ben met Anderlecht verschillende keren kampioen geworden, ... De Beker is het enige wat nog ontbreekt, dus het zou heel mooi zijn."

"We zijn momenteel goed bezig, maar een bekerfinale blijft 50-50", weet Goor. "Het gaat over één match, op een terrein waar we niet veel op spelen, er hangt een andere sfeer, ... Maar ik geef toe: de Beker nu nog verliezen, zou een hele teleurstelling zijn. Als we het niveau kunnen aanhouden van de laatste maanden, maken we een grote kans, maar het blijft een cupmatch natuurlijk."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.