Verhaegen: "Losada voor 99.9% zeker naar Anderlecht"

WOENSDAG, 14 MEI 2008, 09:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het geplande gesprek tussen Anderlecht en Germinal Beerschot over de transfer van Hernan Losada ging gisteren niet door. Toch bestaat er geen twijfel meer over de komst van de Argentijn naar het Astridpark.


"Herman Van Holsbeeck heeft gebeld om te zeggen dat we volgende week maandag of dinsdag rond de tafel gaan zitten. Deze week hebben ze het te druk met het 100-jarig bestaan en de bekerfinale", vertelt Beerschot-voorzitter Verhaegen in Het Nieuwsblad. "Maar het lijkt me duidelijk: Losada is al voor 99,9 procent zeker van Anderlecht. De manier waarop die club deze transfer afhandelt, is klasse."

Het zijn enkel nog details die moeten geregeld worden. Zo krijgt Losada zelf dertig procent van de transfersom boven de één miljoen euro. Verder toont de Antwerpse club ook interesse in enkele spelers van Anderlecht zoals Théréau, Siani en ook Mark De Man wordt nu genoemd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.