Polak en Pieroni blikken vooruit op bekerfinale

WOENSDAG, 14 MEI 2008, 16:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Luigi Pieroni en Jan Polak mochten beiden al eens pronken met een nationale beker en blikken vooruit op de bekerfinale tegen AA Gent. "We zijn zowel fysiek en mentaal heel fris", vertelt Pieroni.


"Ik denk dat we een goed resultaat kunnen neerzetten in de finale. Ik denk dat het vooral belangrijk zal zijn om te spelen zoals we dat hebben gedaan in Gent zelf tijdens de competitie: meteen veel druk zetten en snel scoren", aldus de spits.

Waar Pieroni zijn toekomst ligt is nog onzeker, maar de aanvaller voelt zich goed bij Anderlecht. "Ik hoop hier ook volgend seizoen nog te kunnen spelen. Anderlecht is een goeie club en alles loopt hier vlot voor mij. Sporting heeft nog tot midden juni om de optie te lichten, dus veel zorgen maak ik me daar nog niet om."

Jan Polak won vorig seizoen met Nürnberg de Beker van Duitsland. "Dat was een schitterende ervaring. We wonnen met Nürnberg van Stuttgart. Ik hoop nu ook dit seizoen de Beker te kunnen winnen met Anderlecht", aldus Polak. "Het wordt een heel moeilijke match. We zullen er alles aan doen om die finale te winnen. Het is de laatste match van het seizoen, iedereen wil die Beker."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.