Verlengd verblijf Boussoufa niet langer zeker

VRIJDAG, 16 MEI 2008, 07:18 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa gaf al aan dat hij zijn contract bij Anderlecht zal verlengen, maar dat is intussen niet meer zeker. Het stoort hem namelijk dat de contractverlenging nog steeds niet afgerond is.


Paars-wit handelde al heel wat contractverlengingen af, alleen met smaakmaker Boussoufa is er nog geen overeenkomst. Voor Boussoufa ligt er een contract van 1,3 miljoen euro te wachten, een recordbedrag voor Anderlecht. Desondanks is de contractverlenging nog niet afgerond.

"De bal ligt in hun kamp", zegt Boussoufa We praten al vanaf februari, maar nu zitten we bijna aan het einde van het seizoen. En er is nog altijd geen nieuwe overeenkomst. Het is niet dat ik niet wil blijven, ik wil hier best nog doorgroeien. Maar ze weten ook dat er belangstelling is van andere clubs", aldus Boussoufa.

Is de bekerfinale dan de laatste partij van Boussoufa in het shirt van Anderlecht? "Dat kan ik nu niet zeggen", is het antwoord van de kleine Marokkaan. Boussoufa waarschuwt het bestuur wel: "Het lijkt me tijd dat alles opgelost wordt, want er is heel wat belangstelling."

Herman Van Holsbeeck reageerde intussen al kort op de uitlatingen van Boussoufa: "Het gaat om één bepaald punt, maar we gaan dit binnenskamers oplossen", aldus de manager van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.