Proto: "Deze situatie is heel moeilijk"

ZATERDAG, 17 MEI 2008, 10:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Geen Daniël Zitka onder de lat in de bekerfinale, maar wel Silvio Proto. Voor Proto kan het de tweede keer worden dat hij de beker wint. Hij won deze namelijk eerder al met La Louvière.


"Ik hoop dat Jacobs me deze keer wel de kans geeft om in het doel te staan. Die beker met La Louvière voelde niet echt aan als mijn beker. Nu wil ik er een groot feest van maken. Ik voel dat ik bijna op mijn beste niveau zit", aldus de doelman in Het Nieuwsblad.

Een uitleenbeurt volgend seizoen ziet Proto niet zitten. "Het punt is: uitlenen doe je om een speler ergens anders te laten groeien en het niveau van Anderlecht te halen. Dat is bij mij niet nodig, want ik héb al de kwaliteiten om bij Anderlecht te keepen."

"De situatie waarin ik nu zit, is heel moeilijk, maar niet ondraaglijk", zegt Proto. "Ik zit bij de beste club van België. Ik blijf werken om weer eerste doelman te worden. Meer kan ik niet. Maar als de verhoudingen voor volgend seizoen tussen de doelmannen niet veranderen, dan moet ik wellicht op zoek naar een andere club. Ik wil absoluut spelen", klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.