Van Damme verwacht spektakelmatch

ZATERDAG, 17 MEI 2008, 17:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme scoorde tegen Bergen met een prachtige omhaal en speelde een sterk seizoen bij Anderlecht. "Ik maak een goed seizoen en dat is mijn verdienste", aldus Van Damme in Het Nieuwsblad.


"Al mag ik de coach wel danken voor het vertrouwen. Ik werkte hard om het huidige niveau te halen. Ik werkte nooit eerder zo professioneel en probeer elke training het beste van mezelf te geven. Ik vond ook privé het juiste evenwicht en dat helpt. Ik wil bewijzen dat ik het niveau van een topclub als Anderlecht waard ben. Eigenlijk twijfelde ik nooit aan mezelf, maar in een topclub is de concurrentie uiteraard groot en bovendien sukkelde ik aanvankelijk met blessures."

Van Damme is normaal gezien in de basiself terug te vinden en zal samen met Pareja centraal post vatten. "Daar ga ik toch vanuit. Op Getafe speelde ik ook al aan zijn zijde en het klikte wel. Een voorkeurspositie heb ik niet. Als linksachter kan ik offensief meer bijbrengen, maar ook centraal trek ik me wel uit de slag."

"We wonnen in de competitie twee keer van Gent, maar een bekerfinale is iets helemaal anders. Gent telt bovendien goede speler in alle linies en vormt een uitstekend blok. Toch gok ik op winst na ene spektakelstuk", aldus Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.