Openhartig gesprek met Ariël Jacobs

ZATERDAG, 17 MEI 2008, 20:04 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwblad had een openhartig gesprek met coach Ariël Jacobs. We leren zo Jacobs op een andere manier kennen, niet als trainer van een groep voetbalspelers, maar als vader en motorfreak.


Jacobs blijkt een rustig en bescheiden man te zijn en toch is hij trainer van Anderlecht, zeker niet de makkelijkste job. "Ik heb er niet voor gekozen hé(lacht). Ja, dat is een contradictie. Maar ik heb meegekregen via mijn opvoeding om altijd jezelf te blijven. Velen gaan zweven omwille van roem of geld."

éAls ik me anders voordoe, ben ik een ballon die je zo doorprikt. Ik zie niet in waarom ik zou veranderen. Het is niet omdat ik bescheiden ben, dat ik niet kan oordelen over bepaalde situaties in de spelersgroep. Meestal praat ik individueel met spelers over zaken die me storen. In het vuur van de actie verhef ik ook mijn stem hoor."

Supporters kunnen Jacobs ook op een motor tegenkomen: "Toen ik nog trainer was in Moeskroen en Lokeren ging ik in de zomer geregeld werken met de motor. Deze zomer ben ik dat ook van plan."

Wat zal Jacobs doen moest zijn contract na dit seizoen verbroken worden: "Met prepensioen gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.