Gillet: "Hele ploeg heeft zich geamuseerd"

DINSDAG, 20 MEI 2008, 12:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nog geen 24 uur na de bekertriomf met Anderlecht liep Guillaume Gillet alweer vorlijk te trainen in Tubeke met de Rode Duivels. "Na een gewonnen bekerfinale is het prettig ontwaken", vertelt Gillet.


"We hebben de beker passend gevierd. De hele ploeg heeft zich samen geamuseerd en dat was belangrijk omdat velen onder ons elkaar toch een tijdje niet zullen zien. Zeker de jongens die naar het EK gaan."

"Gelukkig moesten we pas op de middag in Tubeke zijn. Zo heb ik toch bijna zeven uur kunnen slapen (lacht). Last van een zwaar hoofd heb ik niet. Ik vind het zeker geen corvee om te komen trainen", zegt Gillet in Gazet van Antwerpen."

Gillet zat uiteindelijk niet in de selectie voor de Olympische oefenstage in Malta. "Ik zou vereerd geweest zijn met een selectie, maar ik ben in de eerste plaats tevreden dat er een beslissing is genomen. Nu zal ik mij volledig kunnen concentreren op de voorbereiding met Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.