Herman Van Holsbeeck over toekomst Anderlecht

DINSDAG, 20 MEI 2008, 21:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft al heel wat nieuwe spelers aangetrokken met het oog op komend seizoen. Maar de transferhonger van Herman Van Holsbeeck is nog niet gestild, want hij wil graag nog een scorende spits.


In Het Nieuwsblad maakte de manager een analyse over enkele toekomstpuntjes van paars-wit.

1. Ariël Jacobs "De verdienste van Ariël is dat hij de spelersgroep weer vertrouwen heeft gegeven. Boussoufa kreeg meer vrijheid en bloeide open. Jongens als Gillet en Vlcek werden goed geïntegreerd. Jacobs zal hier als hoofdtrainer twee jaar bijtekenen. Het contract is opgesteld, maar de trainer analysteert het nog met zijn boekhouder. Ik verwacht geen problemen meer."

2. Losada en Rnic "Losada heeft bewezen dat hij een ploeg aanvallende impulsen kan geven. Hij kan de opvolger van Hassan worden, want hij kan een bal bijhouden en is creatief. Ik zie hem niet direct als opvolger van Biglia."
"Rnic is een sterke jongen die zich ontwikkeld heeft van belofteninternational tot A-international. Hij moet de concurrentie met Wasilewski aangaan en moet de ploeg ook offensief iets bijbrengen langs de flank."

3. Biglia "Er is nog geen concreet bod voor Biglia. Als er een megabod binnenkomt zullen we het bestuderen. Wat een megabod is kan ik niet zeggen. We spreken nooit over cijfers."

4. Boussoufa "De contractverlenging van Boussoufa is afgerond. Mbark heeft zijn woord gegeven om bij te tekenen en dat doen we zo snel mogelijk."

5. Pieroni "Ik spreek nog met Pieroni's manager en dan zien we wel. Ik kan wel zeggen dat we nog een scorende spits zoeken."

6. De Man en Proto "Mark De Man heeft nog een contract bij Anderlecht, maar er kan gesproken worden." Silvio Proto gaf zelf aan dat hij aan een buitenlandse club wenst uitgeleend te worden, wat door Van Holsbeeck bevestigd wordt.

7. Théréau en Siani "Deze week hebben we nog een gesprek met Germinal Beerschot over spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.