Hassan vertrekt met pijn in het hart

WOENSDAG, 21 MEI 2008, 18:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan vertrok dinsdag definitief richting Egypte. "Ik heb de laatste dagen veel moeite gehad om te slapen", vertelt Hassan in La Dernière Heure. "Het idee dit land te verlaten doet me verdriet."


"Ik heb hier maar twee jaar gespeeld, maar ik heb het gevoel dat ik alles gewonnen heb. Het was een moeilijke beslissing om te vertrekken, maar ik ben blij dat ik terug naar mijn geboorteland kan."

"Eén mooi moment noemen is echt onmogelijk. Er was de hattrick tegen Charleroi, de schitterende bekermatch tegen Genk, maar ik zal me vooral de band met de supporters blijven herinneren. Ik vind echt geen woorden om iedereen te bedanken."

Hassan bracht dinsdagochtend nog een bezoekje aan het stadion, maar de training was afgelast. "Dat is niet erg, we hebben zondag voldoende afscheid genomen, tijdens het feest. Er was er één die het moeilijk had: Sacha Iakovenko. Ik herhaal wat ik al gezegd heb : dat Anderlecht geduld moet hebben met hem. Hij zal ontploffen!"

De Egyptenaar zal de banden met Anderlecht niet verbreken, hij wordt scout in Egypte voor de Brusselse club. "Als ik een interessante speler zie, dan zal ik Sporting contacteren. Na mijn carrière zal ik nog meer tijd in die functie kunnen steken. Er zijn veel schitterende jongeren in Egypte, maar je moet ze wel vinden en ze dan overtuigen de sprong naar Europa te wagen. Gezien mijn contacten en mijn ervaring kan ik de zaken misschien wat versnellen."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.