Olivier Deschacht kan eindelijk op vakantie

DONDERDAG, 22 MEI 2008, 14:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het seizoen zit erop. Sommigen mogen nog spelen met hun nationale ploeg, andere, zoals Olivier Deschacht, hebben al vakantie. "Ik ga voor twee weken naar Spanje met mijn vriendin en vrienden."


"Ik zal van mijn vakantie profiteren", zo vertelt de linksachter aan SudPresse, "strand, shopping, een beetje tennis, fietsen, dat soort dingen. En veel eten."

Alvorens te vertrekken, kwam hij ook nog even kort terug op de interesse van Espanyol. "Ik heb niets meer van hen gehoord. Het is jammer, als ze echt geïnteresseerd waren, was het een goeie kans geweest voor mij", zo vertelt hij met toch enige spijt. "Aan de andere kant ben ik niet echt vragende partij voor een vertrek. Ik ben heel gelukkig bij Anderlecht. Hier blijven zou me niet ongelukkig maken, integendeel zelfs!"

Zoals het er momenteel naar uit ziet, mogen we Olivier Deschacht op 23 juni dus gewoon weer terug op het trainigsveld van Anderlecht verwachten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.