Boussoufa: "Bedragen over mijn salaris kloppen niet"

VRIJDAG, 23 MEI 2008, 17:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa zette gisteren zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot 2012 aan Anderlecht bindt. "Ik wilde heel graag bij Anderlecht blijven", vertelt Boussoufa in Het Laatste Nieuws.


"In mijn carrièreplanning is dit de beste optie. De voorbije weken heb ik zoveel waardering gekregen van supporters, spelers en bestuur dat ik gewoon iets wilde terugdoen. Kijk, ik had ook geen nieuw contract kunnen tekenen en mijn huidige overeenkomst tot 2010 kunnen uitdienen. Dan zou ik na volgend seizoen wellicht voor veel minder geld kunnen vertrekken. Maar ik wil correct blijven tegenover Anderlecht. Ik vergeet niet dat de club veel geld op tafel heeft gelegd om me bij Gent weg te halen", aldus Boussoufa.

Boussoufa zou nu zo'n slordige 1,3 miljoen euro per jaar gaan verdienen. "De bedragen over mijn salaris kloppen niet", weerlegt de balvirtuoos. "Ik heb Anderlecht ook niet gevraagd om de best betaalde speler te worden. Ik heb niet naar de weddes van anderen gevraagd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.