Mogelijk blijft Pieroni toch in Anderlecht

VRIJDAG, 23 MEI 2008, 17:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck had gisteren een lang gesprek met Luigi Pieroni en zijn zaakwaarnemer Eric Depireux. Volgens Depireux ligt de toekomst van de aanvaller mogelijk toch nog in Anderlecht.


"Sommigen hadden Luigi al begraven door te verzekeren dat Sporting hem niet wou houden, maar zo is het niet", aldus Depireux. "Integendeel zelfs, Pieroni speelt volgend seizoen mogelijk nog in het Astridpark."

Of hij blijft hangt van twee zaken af: Pieroni zelf moet water bij de wijn doen wat betreft zijn loon en Nantes moet de transferprijs van Pieroni laten zakken. Vooral dat tweede zou wel eens moeilijk kunnen worden. "Roger Vanden Stock en Philippe Collin zullen het transferbedrag van 1,250 miljoen euro niet betalen", weet Depireux die begin volgende week een onderhoud heeft met Nantes en hoopt de prijs tot 800.000 euro te kunnen laten zakken.

"Luigi zelf zou het liefst in Anderlecht blijven." Club Brugge zou ook interesse hebben. "Ik heb een informeel gesprek gehad met Luc Devroe", aldus Depireux. "We hebben het gehad over de situatie van Luigi, maar daar stopt het dan ook. Er is niks concreet tussen Luigi en Club Brugge. Anderlecht is de prioriteit van Luigi."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.