Kleedkamer bezoekers wordt vernieuwd

ZATERDAG, 24 MEI 2008, 17:31 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het seizoen zit erop en dan is er ook meer tijd voor zaken naast het voetbal. Bij Anderlecht zijn er nu volop werken aan de gang. De kleedkamer van de bezoekers wordt volledig heringericht en uitgebreid.


"De kleedkamer van de bezoekers was te klein volgende de UEFA-reglementering", legt Axel Schmit, de verantwoordelijke van infrastructuur, uit. "Om conform te zijn met de reglementering moesten we de ruimte uitbreiden met meer zitplaatsen, meer douches, toiletten, lavabo's en een dopinglokaal."

"De werken zijn gestart na de laatste thuismatch tegen Club Brugge. We zijn eerst begonnen de burelen en de vergaderzaal af te breken omdat we tot de laatste speeldag nog steeds het risico liepen dat er mogelijk testmatchen zouden volgen", aldus Schmit.

De oude keuken, de vergaderzaal en de burelen van de scouting werden allemaal gesloopt. "Er komen nu verschillende ruimtes in de plaats. Eén grote ruimte voor de trainer, een vestiaire voor de vrouwelijke scheidsrechters, een vestiaire voor de mannelijke scheidsrechters en een meeting room", vertelt Schmit. "Daarnaast is er natuurlijk ook de kleedkamer voor de bezoekers en een klein medisch kabinet."

Het einde van de werken is voorzien half juli, de kleedkamer moet immers functioneel zijn als Anderlecht eind juli aantreedt in de voorrondes van de Champions League.

Bron: www.rsca.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.