Goor: "Terugkeer zou mooi zijn"

MAANDAG, 17 MEI 2004, 18:41 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Speelt Bart Goor binnenkort weer bij Anderlecht? De kans bestaat in ieder geval. Anderlecht wil de Rode Duivel terug naar Brussel halen en ook Goor zelf staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer.


"Het zou wel mooi zijn", begint de middenvelder. "Voorlopig is er gewoon interesse en we zien wel wat er de komende weken of dagen uit de bus gaat komen. Ik heb één keer met Herman Van Holsbeeck gesproken. Toen is er gewoon gevraagd of ik een terugkeer zag zitten, en ik heb daar ook positief op geantwoord. Ik zou naar Anderlecht terugkeren omdat ik dan weer kampioen kan spelen, je doet ook mee in de Champions League. Het voetbalplezier in Duitsland is over. Dus dan is het mooi om terug te keren naar een club die wel wat te bieden heeft", zegt Bart Goor.

"Dit jaar speelde ik met Hertha tegen de degradatie en dat is niet leuk. Vergeet wel niet dat ik nog een jaar onder contract lig hij Hertha. Dus zij moeten ook nog mee willen werken. Voor hetzelfde geld doe ik er dus nog een jaar bij in Duitsland. Ik ga ook overleggen met mijn familie wat de beste optie is en daarna maak ik een keuze. Ik heb zelf in Anderlecht gespeeld, dus ik weet hoe het er daar aan toe gaat."

Zal Anderlecht jouw loon kunnen betalen? "Neen, Anderlecht kan niet betalen wat ik nu verdien. Alles zal er vanaf hangen wat ze nu kunnen doen. Ik verwacht van de club een extra inspanning en dan zal ik ook wel wat inleveren van mijn loon. Dat is niet meer dan normaal", rond de Rode Duivel af.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.