Jacobs: "Verbaasd over uitspraak Biglia"

ZONDAG, 25 MEI 2008, 12:25 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs blijft ook volgend seizoen aan het roer staan bij Anderlecht. De coach loodste paars-wit na een zwakke start naar de tweede plaats in het klassement en bezorgde Anderlecht ook de beker.


"Als de pers, de fans en het bestuur vinden dat Anderlecht onder Ariël Jacobs steeds beter voetbal leverde, dan betekent dat voor mij een grote voldoening", zegt Jacobs in Het Laatste Nieuws.

"De reacties van mensen binnen en buiten de club maken mij niettemin heel fier. 'Goed voetbal' was vanaf dag één een prioriteit voor mij. En als ik mezelf dan toch een pluim mag geven: verschillende spelers hebben na Nieuwjaar een hoger niveau gehaald."

Ondertussen dreigt Biglia de club te verlaten. Hij voelt zich klaar voor een vertrek. "Ik was toch een beetje verbaasd toen ik die uitspraak las", aldus Jacobs. "Ik ken weliswaar de ambities van Lucas, maar zo scherp had hij die nog niet uitgesproken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.