Supportersfederatie wil duidelijke ticketprijzen

ZONDAG, 25 MEI 2008, 13:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Supportersfederatie Profclubs (SfP) klaagt vandaag in een persbericht het prijsbeleid aan van de voetbalploegen uit eerste klasse, en vraagt "duidelijke en vaste ticketprijzen".


"Voetbalploegen uit de eerste klasse hanteren een prijsbeleid waarbij elke ploeg vijf maal per jaar zijn inkomprijzen voor bezoekende supporters mag opslaan. In de praktijk betekent dit dat men de verhoogde prijs vooral aanrekent aan de ploegen die met het grootst aantal supporters op bezoek komen", klinkt het.

"Wanneer men supportert voor een ploeg die veel mensen aanspreekt, betaalt men dus bij elke verplaatsing deze toeslag. Dit betekent dat deze supporter op het einde van een seizoen meer dan 100 meer betaalde voor de verplaatsingen dan zijn buurman die voor een andere ploeg supportert. Verschillende supportersverenigingen protesteerden hierover bij de Supportersfederatie Profclubs", legt de SfP uit.

De Supportersfederatie Profclubs meent dat dit onaanvaardbaar is en vraagt een eenduidig prijsbeleid voor alle bezoekende supporters.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.