De Man: "Situatie werd uitzichtloos"

DONDERDAG, 19 JUNI 2008, 07:40 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Volgende week tekent Mark De Man zijn contract bij Roda JC. Na zes seizoen trekt de 25-jarige verdediger de deur bij Anderlecht achter zich dicht. "Ik vertrek met een wrang gevoel", aldus De Man.


"Anderlecht is altijd mijn club geweest", vertelt De Man in Gazet van Antwerpen. "Van kleinsaf droomde ik daar te mogen voetballen. Dat is negen jaar gelukt, maar mijn situatie begon uitzichtloos te worden. En ik kan me geen tweede seizoen zoals dit veroorloven. Ik ben 25 jaar, ik moet spelen. Let op, ik moest niet weg van Anderlecht."

"Van Holsbeeck zei me vorig jaar in La Manga ofwel teken je bij, ofwel zetten we jou in juni op de transferlijst. Ze wilden niet dat ik volgend seizoen gratis zou vertrekken. En ook ik wou het spel niet smerig spelen, zodat ik besloot om nu een andere omgeving op te zoeken. Roda JC lijkt mij een goeie keuze. Ik hoor veel positiefs over die club. Het is misschien een stapje achteruit ten opzichte van Anderlecht, maar ik heb mijn hoop op de top nog niet opgegeven. Laat mij nu eerst één of twee jaar wekelijks spelen, dan zien we wel wat er nog mogelijk is in mijn carrière", besluit De Man.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.