Nieuwkomers melden zich in het Astridpark

DINSDAG, 24 JUNI 2008, 11:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren is bij Anderlecht de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Eerst ondergingen de spelers een bloedtest en later op de dag volgden er enkele fysieke tests, die ook vandaag nog doorlopen.


Aanwinsten Losada, Rnic, Kanu en Kruiswijk waren alvast van de partij. Matias Suarez nog niet want die speelt momenteel nog de eindronde in de Argentijnse tweede klasse met Belgrano.

Opvallende afwezige was Nicolas Frutos. Wegens een staking in zijn land raakte de Argentijn niet tijdig op de luchthaven van Buenos Aires en miste zijn vlucht. Vandaag wordt hij terug verwacht.

Daarnaast ontbraken Boussoufa, die op 13 juni met Marokko nog tegen Rwanda in actie kwam. Gillet, Juhasz (vriendschappelijke interlands) worden pas rond 30 juni verwacht. De EK-spelers Polak, Vlcek, Zitka en Wasilewski hebben nog bijna twee weken vakantie.

"Iedereen die hier moest zijn, is er", aldus een goedgeluimde Herman Van Holsbeeck. "Ik ben blij dat het seizoen begonnen is." Woensdag om 10 u staat de eerste veldtraining op het programma.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.