Van Holsbeeck: "Sneller gehandeld dan voorheen"

DINSDAG, 24 JUNI 2008, 13:41 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren startte de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de paars-witte kern is nu al nagenoeg compleet. Wat opvalt is dat Anderlecht in deze transferperiode minder geld uitgaf dan het ontving.


"We zijn sneller en creatiever geweest dan de voorgaande jaren", verklaart Herman Van Holsbeeck in Gazet van Antwerpen. Geen dure toptransfers van drie miljoen euro à la Boussoufa deze zomer. "Klopt", bevestigt de manager. "Het is niet zo dat Anderlecht bewust de hand op de knip heeft gehouden, maar een jaar zonder Champions League betekent toch duidelijk minder inkomsten. Daarom hebben we nu veel sneller dan voorheen gehandeld. Anderlecht heeft zijn zaakjes gedaan wanneer het moet: tijdens of vlak na het seizoen."

Onlangs drong coach Ariël Jacobs nog aan op een extra spits. "Ik ben het met hem eens", zegt Van Holsbeeck. "Toch ondernemen we voorlopig niks. Ook uitgaand verwacht ik weinig beweging meer, niemand moet weg. De trainer krijgt nu eerst de tijd om een round-up te maken. Over drie weken evalueren we en dan beslissen we of er nog iets nodig is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.