Servaes: "Eerst bewijzen bij de beloften"

WOENSDAG, 25 JUNI 2008, 15:38 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het gaat snel voor de 20-jarige Gil Servaes. Vorig jaar speelde hij nog bij de junioren van Brussels en na negen wedstrijden in het eerste elftal van Dender tekende hij een contract bij Anderlecht.


"Ik zat vorig jaar op een dood spoor bij Brussels", vertelt Servaes in Het Laatste Nieuws. "Nadat ik uit blessure was teruggekeerd, werd ik na één slechte match naar de provinciale junioren verwezen. Ik vocht terug en heroverde tegen het einde van het seizoen mijn stek bij de beloften, maar het mocht niet baten. Ik werd met een onvoldoende doorgestuurd. Samen met Daan De Pever en Anthony Cabeke vond ik bij Dender onderdak."

Servaes zal bij Anderlecht eerst meedraaien bij de beloften. "Manager Herman Van Holsbeeck zei me dat hij al veel positiefs over mij had gehoord en dat ik me bij de beloften moest bewijzen", aldus Servaes. "Bij een positieve evaluatie mag ik met de A-kern meetrainen. Hiermee zou een droom in vervulling gaan. Als blijkt dat ik over zes maanden onvoldoende aan de bak kom, dan word ik aan een andere eersteklasser uitgeleend."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.