Losada: "Mijn job zo goed mogelijk doen"

VRIJDAG, 27 JUNI 2008, 19:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hernan Losada was één van de nieuwelingen op de trainingen deze week. "Er is meer druk bij Anderlecht dan bij Germinal Beerschot, maar dat vind ik positief", aldus Losada in Het Nieuwsblad.


"Ik ben enorm dankbaar dat ik voor een topclub als Anderlecht mag spelen. Ik droomde ervan om Champions League te spelen en nu krijg ik daartoe de kans. Ik kon ook naar teams in Italië en Nederland, maar Anderlecht overtuigde mij meteen", vertelt de Argentijn.

"Nu voor Anderlecht spelen is een volgende stap in mijn carrière. Ik wil hier een betere voetballer worden. Mijn ultieme ambitie is voetballen in Spanje, Engeland of Italië."

In de pers viel al regelmatig de vergelijking met Ahmed Hassan, al houdt Losada hier niet van. "Hassan kon met een lange pass een match openbreken. Ik ben een dribbelaar. Ik wil hier graag als offensieve middenvelder spelen omdat ik dan net zoals bij Germinal Beerschot kan scoren en assists kan geven. Ik kan echter ook op de flank terecht. Het is aan de trainer om te beslissen en aan mij om mijn job zo goed mogelijk te doen", aldus Losada.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.