"CL komt te wellicht te vroeg voor Frutos"

ZATERDAG, 5 JULI 2008, 18:54 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos hoopt dat hij eind juli de tweede voorronde van de Champions League kan spelen. Maar volgens dokter Huylebroeck zal Frutos dit niet halen.


Het seizoen is nog niet begonnen, of Nicolas Frutos ligt al in de lappenmand. Is de Argentijnse spits niet te blessuregevoelig?

"Als je zijn blessures optelt, dan kun je die conclusie maken", zegt clubdokter Huylebroeck in Het Laatste Nieuws. "Mij lijkt het eerder een kwestie van pech."

"Ik heb geen glazen bol, maar ik hoop dat Frutos over drie weken kan aansluiten. De eerste wedstrijd lijkt me te vroeg", zegt de dokter.

"Frutos is een trage genezer. Bij hem duurt het meestal wat langer. De tweede match in de voorrondes van de Champions League lijkt me wel haalbaar." Die vindt op 5 of 6 augustus plaats.

Rekent Ariël Jacobs op Frutos? "Dat is een groot woord, je moet als coach altijd klaar zijn voor het onvoorspelbare. Ook al is het geen verrassing meer als Frutos een voorbereiding mist."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.